Новите безжични слушалки G733

LOGITECH G ви предлага да играете по вашия начин с нова линия от цветни геймърски продукти

Logitech G въвежда на пазара нова колекция от продукти за игри, които ще дадат възможност на геймърите да изразят по-добре себе си. Централно място в серията Logitech G-Series Color Collection заемат безжичните слушалки G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, допълнени от мишките G102 и G305 и клавиатурата G915 TKL.

„Игрите стават все по-голяма част от поп културата и личното изразяване и стил се превръщат в огромна част от геймърската идентичност,“ каза Ujesh Desai, Главен мениджър в Logitech G. „Вземайки това предвид, ние проектирахме колекция от геймърско оборудване с висока производителност по забавен и цветен начин.”

Продуктово описание

От гейминг аксесоарите до опаковката на продуктите сивия, белия и черния цвят досега доминираха в гейминг индустрията, но с разширяването на игрите по посока на потребностите на повече различни клиенти персоналното изразяване в това общество също се променя. Благодарение на социалните медии, настъпването на създадено от потребителите съдържание и главоломното увеличаване на стрийминга оборудването на творците и стаите за игра все повече попадат в кадър, което насърчава геймърите да вложат повече усилия в подбора на използваните цветове и тяхното значение за индивидуалния им стил и характер. Инвестицията в заобикалящата среда, която да отразява вътрешните възгледи, води до по-потапящо геймърско преживяване и новата колекция Logitech G Color Collection ще подсили този ефект.

Новите безжични слушалки G733 идват в избор от бяло, синьо, лилаво и черно. Те тежат само 278 г, предлагат нови цветни, обръщащи се възглавници на лентата за глава и идват с меки двуслойни наушници от мемори пяня, които следват формите на главата и превръщат модела в един от най-комфортните, които Logitech G някога са разработвали. В допълнение на G733, Logitech G разкри и колекция от цветово-координирани ленти за главата заедно с весели покрития за микрофона, които са съвместими с всички насочени микрофони на слушалките Logitech G.

„Поставихме си за задача да проектираме пълнофункционални слушалки, които позволяват на хората да изразят своята индивидуалност,” каза Tiffany Beers, Ръководител на аудио инженеринга в Logitech G. „G733 и наличните аксесоари правят точно това. Те са висококачествени и надеждни, пасват на вашата обстановка и позволяват да покажете индивидуалния си стил, без компромиси с технологията.”

В допълнение на G733, геймърите могат да избират от черна и бяла версия на Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Gaming Keyboard, и черни, бели, сини и лилави версии на Logitech G102 Gaming Mouse и G305 Wireless Gaming Mouse.

Наличност

Всички продукти ще бъдат налични през септември септември 2020г. За повече информация моля, обърнете се към вашия ASBIS мениджър

>> Logitech® G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset

>> Logitech® Gaming Headset Mic Covers

>> Logitech® G733 Gaming Headset Straps

 

За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech International, е световен лидер в областта на игрите за компютърни и конзолни игри. Logitech G предоставя на геймърите клавиатури, мишки, слушалки, клавиатури за мишка и симулационни продукти като волани – всичко това стана възможно благодарение на иновативен дизайн, модерни технологии и дълбока страст към игрите. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, companкорпоративния блог  или @LogitechG.