Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите удобно в продължение на часове

Запознайте се с новите цветове на Logitech M171! Ергономичен дизайн и удобство на работа

 

ЛЕСНО ВКЛЮЧВАНЕ
M171 е готов, когато вие сте готови. Просто включете приемника към USB порта на вашето устройство, за да започнете работа за секунди. Малкият размер и плавното управление на курсора го правят чудесен за тесни работни пространства и заети бюра. Насладете се на света на безжичната връзка!

МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА КАКТО С ДЯСНА, ТАКА И С ЛЯВА РЪКА
Компактният, безжичен модел M171 има напълно симетричен дизайн, който лесно се побира в чантата за лаптоп, така че можете да работите навсякъде и без значение, дали с лява или дсна ръка.  

НAДЕЖДНА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА
До 10 метра. Безжичният обхват може да варира в зависимост от потребителя, околната среда и компютърните условия на безжична свобода със силен, надежден USB приемник. Това означава, че няма забавяния, няма прекъсвания. M171 е съвместим с Windows, macOS, Chrome OS и Linux и работи веднага след като включите USB приемника към компютъра или лаптопа си.

ЛЕСНА НАВИГАЦИЯ, ПЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ
Лесна навигация благодарение на контролираното превъртане ред по ред и оптичното проследяване. Оптичният сензор ви осигурява плавно и точно управление на курсора върху почти всяка повърхност. Това означава точни движения на мишката без повече досадни пропуснати кликвания.

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ
Мишката е изработена по същите високи стандарти за качество, които са превърнали Logitech в световен лидер при мишките и клавиатурите. На базата на независими данни за продажбите (в бройки), обобщени за мишки и клавиатури Logitech от основните световни пазари, включително Канада, Китай, Франция, Германия, Индонезия, Република Корея, Руската федерация, Швеция, Тайван, Турция, Великобритания, САЩ (период юли '19 – юли '20). Само за каналите за продажба на дребно.. Издръжлива и надеждна, M171 работи и до 12 месеца само с една АА батерия. Животът на батерията може да варира в зависимост от начина на използване и условията на работа с компютъра без да сменяте батериите благодарение на бутона за включване/изключване и режима за пестене на енергия с автоматично заспиване.

ПО-ДОБЪРA ОТ ТЪЧПАД
Използването на мишка е по-ергономично от тъчпада. Проучване на ергономичната лаборатория на Logitech върху 23 участници в (октомври / 2019 г.) с две стандартни мишки Logitech и два стандартни, вградени тракпада. Компактната форма и възможността за безжична връзка ви позволяват да работите удобно – у дома, в офиса или навсякъде по средата.

ИЗРАБОТЕНИ ОТ РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА

Пластмасовите части в M171 включват минимум 22% сертифицирана рециклирана пластмаса, тъй като една от целите на Logitech e да се намали въглеродния отпечатък.