МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО

Запознайте се с новата комбинация ROSE MK470 SLIM

 

Ключови характеристики, които познавате и обичате:     

  • Изключително тънко, компактно оформление  
  • Клавиатура с 36-месечен живот на батерията  
  • Мишка с 18-месечен живот на батерията 
  •  Безшумно писане и кликане 
  •  Неподвластен на времето минималистичен комплект  

Променя начина, по който създаваме, работим и се забавляваме 

Новата разцветка Rose се съчетава с най-продавания минималистичен дизайн на MK470, за да създаде работно пространство, в което наистина ще искате да прекарвате време. 

Нископрофилната клавиатура осигурява плавно писане в стил лаптоп и изключително тиха работа за вас и околните. 

USB приемникът тип "plug-and-play" предлага силна безжична връзка с обхват 10 метра, което означава, че ще имате чисто бюро без кабели. ✨ 

С 18-месечен живот на батерията за мишката и 36-месечен живот на батерията за клавиатурата можете да вземете своя MK470 Combo в движение, без да се притеснявате за батерията. 

 ВАШИЯТ ВКУС ● ВАШИЯТ СТИЛ ● ВАШИТЕ НУЖДИ 

Нова година, ново работно място? 2023 г. е годината, в която трябва да поемете контрола върху пространството си, и какъв по-добър начин да го направите от изцяло новия цвят "Роза" в така любимия комплект клавиатура и мишка MK470 на Logitech. 

 

Безжична комбинация от клавиатура и мишка, която се отличава с простота и минималистичен дизайн, MK470 Slim Combo се утвърди като бестселър в международен мащаб. Сега се предлага в розов цвят, компактната, пестяща място клавиатура се съчетава с нископрофилна мишка за модерна комбинация от аксесоари, която изглежда и се усеща чудесно – идеална за подобряване на настроението и продуктивността ви.