Logitech и Асбис България посвещават месец март на видeо конферентните камери.

Logitech и Асбис България посвещават месец март на видeо конферентните камери. С тяхна помощ бизнесът от разстояние вече не е проблем в реално време. Тази продуктова линия регистрира нарастващо търсене у нас предвид добре балансираното съотношение между параметри, качество и цена. С увеличаване броя на мултинационалните компании, които отварят офиси в България, както и български фирми, които работят интензивно с чужди пазари, нуждата от такъв тип комуникация расте.

Logitech UC предлага набор от решения, които покриват нуждите и изискванията на бизнеса в тази посока. Тяхната цел е да предоставят качествени продукти за всекидневна употреба, без изисквания за прекалено големи инвестиции от страна на потребителите. В портфолиото към момента има три модела видео конферентни камери, предназначени за различни по големина групи участници – от 4 до 16 човека. Това са познатите вече BCC950, Connect и най-новият член на ‚семейството‘ – Group, чиито допълнителен модул позволява участието на групи до 16 човека. Всички те използват оптика Carl Zeiss и са Cisco и Skype for Business сертифицирани. Connect и Group позволяват ъгъл на видимост от 90 градуса и са снабдени с Bluetooth и NFC.

*BCC950 и CONNECT видео конферентни камери ще бъдат на преференциални цени през месец март. За повече информация и оферти се свържете с Вашия търговец в Асбис България или пишете на адрес: sales@asbis.bg