Prestigio добави нова линия мишки

 Първият модел е PJ-MSL2B, високопроизводителна Bluetoothбезжична лазерна  мишка, която Ви дава необходимата скорост, ефикасност и напълно отговаря на Вашите нужди. Мишката е с лазерна технология и резолюция до 1600DPI. Bluetooth технологията Ви осигурява абсолютна безжична свързаност. PMSL2B е с две алкални AAA батерии и поддържа всички Microsoft Windows OS, включително Vista. Дизайнът на мишката е лек и ергономичен, гумирана отстрани за по-удобна и лесна навигация.
Вторият модел е безжична лазерна мишка с 5 бутона и резолюция до 1600 DPI. Мишката е с радио-честотна технология от  2.4GHz  за по-добра продуктивност и връзка, със стандартно мини USB свързване към компютъра. Този модел е с ниска консумация на ток и гарантира до  650 часа продължителна работа с 2 алкални батерии. Plug-and-Play – за по-лесна инсталация и поддържа всичкиl Microsoft Windows OS, включително Vista.  Както и по-горния модел, мишката е с лек и ергономичен дизайн, гумирана отстрани за по-удобна и лесна навигация.  Предлага се в няколко размера – за Вашето удобство.   

Малка: Модел PJ-MSL1W

Средна:Модел PJ-MSL2W

Голяма: Моделl PJ-MSL3W

Третият модел в новата линия от мишки също доставя добра производителност, скорост и ефективност. Тя е с 5 бутона и оптична технология с резолюция до 1600 DPI. Тази жична мишка също е Plug-and-Play за по-лесна инсталация и поддържа всички  Microsoft Windows OS, включително Vista. Точно, като горните два модела, тя е с ергономичен дизайн и е гумирана отстрани за по-голямо удобство. Изборът е между следните размери:

Малка: Model PJ-MSO1

Средна: Model PJ-MS02

Голяма: Model PJ-MS03

Мишките са част от новата колекция на Prestigio –  Carbon, която предлага високопроизводителни дискове за съхранение и уеб-камери, в същата цветова схема.