Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на работа.

Microsoft представи Windows 11

В края на юни, Microsoft анонсира Windows 11 – следващата ера на Windows. Последните 18 месеца показаха колко е важен компютърът в живота ни. Гъвкавостта и адаптивността на Windows никога не са били по-важни, разчитайки на нашия компютър за повече от обикновени срещи, обучение и работа, ние разчитаме на нашия компютър и за истинска връзка. Това е, което вдъхнови утрешния Windows.

Изцяло преосмислен и опростен, Windows 11 е създаден, за да ви свързва мигновено с хората, на които държите, с приложенията, които искате, с информацията, от която се нуждаете, и с игрите, които обичате. Windows 11 ще повиши производителността, ще подобри резултатите от обучението на ученици, студенти и учители, ще зарадва потребителите и ще вдъхнови геймърите.

“В продължение на много години Windows дава възможност на партньорите да проектират най-широк спектър от устройства – между форм-фактори, стилове и функции – за бизнес, за обучение на ученици и студенти както и на милиарди потребители по целия свят. С Windows 11 ще продължим да предоставяме нови преживявания в портфолиото от устройства на нашите партньори. Следващото поколение иновации стартира сега." – каза Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

ПОВЕЧЕ ЗА WINDOWS 11 МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>