Mill

Норвежкият бранд Mill затопля българския пазар чрез партньорството си с ASBIS

ASBIS, компания с обширен опит в успешни партньорства в секторите на информационните технологии и потребителската електроника, е въодушевена да представи марката Mill на българските потребители. Портфолиото на марката Mill ще бъде налично в магазините Технополис България и Практикер.

Първата продуктова линия на марката ще бъде представена от няколко модела стенни и свободностоящи конвектори, за различни нужди, като 4 от моделите предлагат управление чрез Wi-Fi.

Стенните конвектори Mill Generation 3 Wi-Fi са оборудвани с PID управление, което интелигентно управлява мощността, премахва рязките включвания и изключвания и поддържа постоянни, икономични температури. Предвиждащото отопление, подържано от машинно обучение, предвижда околните изменения и поддържа желаната стайна температура в зависимост от персонализираните настройки в приложението. Приложението на Mill позволява на потребителите да управляват отоплителите дистанционно, гарантирайки енергийна ефективност и оптимален комфорт.

Mill предефинира отоплението, като безупречно съчетава естетика и функционалност. Техните иновативни дизайни, включващи изчистени елементи и стилна черно-бяла естетика , бързо събраха признание в Норвегия, което е свидетелство за изискаността на държавата и духа на "хюге". Масовото приемане на умни решения с потребителски приятни контроли чрез смартфон насърчи разширяването на Mill на международния пазар, засилвайки още повече неговата позиция като лидер в индустрията.

За тези, които търсят компактни решения за отопление, Mill представя компактния вентилаторен отоплител Mill Compact и преносимият радиатор Mill WiFi Max. Елегантният скандинавски дизайн перфектно се вписва в модерните интериори, предлагайки ефективно отопление за различни големини стаи, запазвайки компактност и преносимост.

Андрей Казенау, мениджър по бизнес развитие на ASBIS Group, изрази вълнение по повод представянето на Mill на българските клиенти, като заяви: "ASBIS е горда от партньорството с новите висококачествени марки с водещи технологии на българския пазар, предлагайки иновативни технологии и изключителни дизайнерски решения за предстоящите есенни и зимни сезони. Нашият опит в европейския пазар ни показа изключителното представяне на марката Mill и високото ниво на удовлетворение на клиентите, което тя предлага. Успешното стартиране на марката в други държави, където резултатите надминаха очакванията ни през първите месеци, служи като доказателство за нейното изключително качество и вдъхновението, което предизвиква. Ние с нетърпение очакваме да повторим този успех в България".

Продуктите на марката Mill вече могат да бъдат закупени от търговската мрежа на Практикер или от хипермаркети Технополис и онлайн на Технополис България. 

Подобрете отоплението в дома си за новия зимен сезон!

  Относно Mill

Mill е компания, основана в Норвегия, с присъствие в над 30 страни по света. Предаността на Mill към иновациите и елегантния дизайн ги превърна в утвърден лидер в индустрията на отоплението. Марката постоянно е получава престижни награди, включително Red Dot Design Awards от 2019 до 2023 г. и IF Design Award през 2021 г. Тя е призната като "Най-добър в тест" от Tek.no, "Най-добър Wi-Fi контакт" и "Смарт продукт на годината".

  Относно ASBIS

ASBIS Group е водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на продукти, решения и услуги в областта на ICT, IoT и роботиката за пазарите в региона на Европа, Близкия изток и Африка. Компанията се специализира в разпространението на водещи глобални марки на развиващите се пазари, а портфолиото й включва широка гама продукти, включително компоненти, мобилни устройства и потребителска електроника.