NAVITEL® навигационни карти на Западна и Източна Европа с 90 дни свободен пробен период за потребителите на Prestigio!

NAVITEL® – лидер на пазара на навигационни системи в Русия и Източна Европа, и Prestigio – водещ европейски производител на мобилни устройства, потребителска електроника и аксесоари, лансираха навигационни карти на Западна и Източна европа с 90 дни свободен пробен период от датата на активация за потребителите на смартфони Prestigio в Западна и Източна Европа. 

Картите NAVITEL®

„Пакетът Западна Европа“ включва: Австрия, Андора, Белгия, Ватикана, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Италия, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Сан Марино, Испания, Швейцария и Швеция.

Картите покриват 98% от пътната мрежа, включително адресна информация и маршрути между отделни страни.

Картите NAVITEL® съдържат 6 139 351 км от пътната мрежа, 372 362 градове и общини и 3 770 344 POI.

Детайлна информация на картите на Западна Европа:

Като част от съвместното парньорство между Prestigio® и NAVITEL®, потребителите на смартфони Prestigio, които са инсталирали мобилното приложение NAVITEL® – Prestigio®, могат да с възползват от 90-дневен свободен пробен период от датата на активация при неограничен лимит за броя и размера на инсталираните карти. След изтичане на пробния период, потребителите трябва да закупят лиценз за картите директно от приложението.