Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND

ВРЕМЕ ЗА УМНИ ТЕХНОЛОГИИ У ДОМА

АСБИС БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С REDMOND

АСБИС България, един от най-големите дистрибутори на ИТ продукти и решения на българския пазар, разшири портфолиото си с продуктовата категория „малки домакински уреди“ на Redmond – иновативен производител на интелигентни устройства за дома.

„В суматохата на ежедневието е най-малко вероятно съвременният човек да отделя време за домакински дейности. За щастие нивото на научния и технологичен прогрес днес ни позволява да се дистанцираме от рутинните процеси, за да обърнем повече внимание на наистина важните за нас неща: комуникация с близки приятели и роднини, активен начин на живот, свободно време за любими хобита, учене или работа. Основният акцент на Redmond е концепцията за интелигентен дом, в който всички домакински уреди са свързани и контролирани от един единствен софтуер ”, коментира Анна Бидник, маркетинг директор на Redmond.

„Готови сме, заедно с новия си партньор, активно да развием пазара на интелигентни технологии в България. Стремежът ни е да помогнем на потребителите си да направят своето ежедневие по-комфортно, по-лесно и удобно, насърчавайки вкусния и здравословен начин на живот“ добави Моника Любомирова – продуктов мениджър на бранда в АСБИС България.

Smart Home от Redmond е уникална интелигентна система за управление на домакински уреди. Асортиментът на марката включва повече от 50 иновативни продукта: чайници, кафемашини, мултикукъри, фурни, машини за печене, скари, и други устройства. Сред тях е първата в света пълномащабна линия умни кухненски уреди Sky Kitchen.

Потребителят разполага с „команден център“ за управление на цялото оборудване на Redmond – и това е неговият личен смартфон или таблет. Достатъчно е да инсталирате специално разработеното мобилно приложение Ready for Sky, което ви позволява дистанционно да управлявате устройствата си – да включвате и изключвате, задавате и променяте настройки и т.н. А с удобното приложение Cook with Redmond можете да черпите вдъхновение за здравословни и вкусни ястия от над 3000 рецепти от различни кухни.

Redmond дава път на иновациите – пускането на пазара на всяко ново устройство е още една стъпка към автоматизирането на рутинните дейности у дома. Компанията създава оборудване за изграждане на перфектното домашно пространство и ефективно използване на личното време на потребителя.

АСБИС България е официален дистрибутор на Redmond в България. За всички въпроси относно продуктите се свържете със специалистите ни на: sales@asbis.bg

 

АСБИС България – един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 20 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro иоще много други.

Повече информация на: www.asbis.bg

 Redmond – производител на малки домакински уреди с дистанционно управление чрез приложението Ready for Sky. Към днешна дата асортиментът на марката включва повече от 50 смарт устройства. Сред тях е и първата в света пълномащабна линия продукти за кухня Sky Kitchen. Целта на компанията е да внесе позитивно отношение към ежедневието, избавяйки ни от рутината и освобождавайки време за любимите ни занимания.

Подробна информация за продуктите на компанията можете да откриете на сайта: https://redmond.company/bg/