Възползвайте се максимално от своя Office 365 Home Premium абонамент

Office 365 Home Premium

Office 365 Home Premium включва:

  • Най-новият и пълен набор Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access*;
  • Един лиценз за цялото домакинство – използвайте Office на до 5 таблета, персонални или Mac компютри с Windows**;

    Office 365 Home Premium

  • Ползвайте Office on Demand от всеки компютър, свързан с интернет;
  • Допълнителни 20 ГБ място за съхранение в SkyDrive – 3 пъти повече от наличното място с безплатен SkyDrive акаунт;
  • 60 безплатни минути за разговори по Skype с целия свят месечно – обаждания до всички мобилни и фиксирани телефони и компютри по света***;
  • Всички бъдещи актуализации;
  • Бърз, гъвкав дизайн, който работи с тъч технология толкова естествено, колкото и с клавиатура и мишка;
  • Автоматично запазване в SkyDrive, за да бъдат вашите документи – и дори личните ви настройки – винаги на разположение от всяка точка и на всичките ви устройства.

Възползвайте се максимално от своя Office 365 Home Premium абонамент на новия Office.com:

10 ключови характеристики:

1. Ако четете, а не пишете или редактирате, кликнете или докоснете View и след това Read Mode в Word, за да скриете инструментите и менютата за писане.
2. Отворете документ или презентация повторно и продължете да четете оттам, докъдето сте стигнали с Resume reading в Word и PowerPoint.
3. Подобно на асистент, който довършва работата вместо Вас, Flash Fill в Excel разбира какво искате да направите и автоматично въвежда останалите данни, следвайки моделите в данните.
4. Разкрасете данните си с условно форматиране като ивици и цветови гами чрез Quick Analysis Lens в Excel.
5. Eyedropper в PowerPoint прецизно съчетава цветовете на фигурите и картините в PowerPoint.
6. С подобрения Presenter View в PowerPoint, публиката вижда слайдовете на основния екран, докатo презентаторът контролира всичко на друг екран, който само той вижда.
7. Вмъкнатите отговори в Outlook позволяват да напишете отговора си директно в екрана за четене с едно кликване.
8. С един бърз поглед вижте своя график, среща или списък със задачи с Peeks в Outlook – без да превключвате между имейл към календар или други режими.
9. Ако звукът от писането върху клавиатура Ви разсейва, можете да пишете бележки на ръка в OneNote. Това е полезно и ако пишете по-бързо на ръка, отколкото с клавиатура.
10. Вместо повторно да въвеждате информация или да разчитате на връзки към документи, можете да вграждатте файлове в OneNote за бърз достъп онлайн или офлайн.

За повече информация относно новите характеристики и функции в Office 365 Home Premium, моля, прочетете следния наръчник:
www.microsoft.com/en-us/news/download/presskits/office/docs/O365RG.docx

Посетете http://office.com/redir/VA103983580.aspx, за да научите повече за това как максимално да се възползвате от абонамента си за Office.

* Office for Mac 2011 е включен за Mac компютри. Office for Mac 2011 не включва Publisher, OneNote или Access. Активните абонати получават нови приложения, когато такива бъдат достъпни.

** Наличието на приложения варира според операционната система, устройството и езика.

*** Вижте office.com/information за подробности. Изисква се Skype акаунт. Не включва специални, премиумни и негеографски номера. Обаждания към мобилни телефони се предлагат само в избрани страни.