Prestigio разширява гамата GPS навигатори

 GeoVision 430 предлага по-голям екран, повече памет и разнообразие от режими на приложение

Набиращият все по-голяма популярност производител на съвременни продукти за Цифровия дом и Цифровия офис обяви нов GPS навигатор с 4,3-инчов чувствителен на допир TFT екран, меню на 30 езици, и вградена памет 1 GB/2 GB. Компактен и портативен, GeoVision 430 може да се използва с гласово или визуално насочване, с разнообразие от достъпни опции за карти.

GeoVision 430 улеснява и облекчава шофьорите при ежедневното използване на автомобила. Но неговото приложение не се ограничава само в колата. Има настройки и за използване от пешеходци. Уредът е базиран на най-съвременния SiRF III чипсет, и е зареден с подробни карти на Западна Европа, Източна Европа или Русия, в зависимост от региона, където се предлага на пазара.


Яркият и голям 4.3'' екран предлага максимална видимост и при недобро осветление. GPS навигаторът разполага с литиево-йонна батерия, която издържа до 3 часа без презареждане. Устройството е конфигурирано с 1GB или 2GB вградена памет и има слот за SD флаш карти.


В допълнение, Prestigio GeoVision 430 ще помогне на пътешествениците, като ги ориентира до най-близки до маршрута им точки на интерес (Points-of-interest – POI) – банкомати, бензиностанции, ресторанти и интересни места за посещение. Освен за навигация, устройството може да се използва за преглеждане на последните снимки от пътуването, или за слушане на музика.


 “Prestigio GeoVision 430 вече е достъпен на българския пазар. След успеха на неговия предшественик GeoVision 350 сме уверени, че той ще бъде още по-добре приет от съвременните автомобилисти и ИТ фенове,” коментира Никола Апостолов, продуктов мениджър навигационни устройства в Prestigio.


Технически спецификации:
- 4,3” чувствителен на допир TFT екран с висока резолюция
- Гласова навигация на 26 езици
- 30 езици на меню-то
- Подробни карти на Западна или Източна Европа, или Русия
- Пълна база с точки на интерес
- Интелигентно търсене на адреси и номера
- Запаметяване на изминати маршрути
- Приятен и удобен потребителски интерфейс
- Възможност за избор на превозно средство – камион, кола, велосипед, пешеходец, линейка, такси
- 400MHZ CPU
- SiRF III чипсет
- 1GB/2GB вградена памет
- Слот за SD карта
- Вградена антена
- USB порт
- Windshield гнездо
- Външна антена включена в комплекта

Снимки на продукта може да се заредят оттук:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/GeoVision_430/HR/

 

 

За Prestigio
 
Prestigio Technologies Ltd. е високо динамична ИТ компания, която предлага на пазара технологични решения за Офиса и Цифровия дом. Започнала като малко развойно поделение на АСБИС Груп, през последните години Prestigio се превърна в доставчик на уникални хай-тек решения и продукти за потребителския пазар. Цифровият дом и Цифровият офис са основните области, върху които компанията се фокусира. Инвестирайки в съчетанието “Изкуството на високите технологии” (решения, в които високотехнологичните продукти се превръщат в произведения на изкуството) компанията се позиционира по един уникален начин на пазара. С централен офис в Кипър, Prestigio активно оперира в областта EMEA чрез представителства и бизнес партньорства разположени в ключови бизнес центрове на региона, и предлага на своите клиенти богато портфолио от най-съвременни ИТ продукти и услуги с добавена стойност.
 
За  допълнителна информация, моля посетете www.prestigio.bg.