Prestigio представя официално семейството таблети MultiPad

Купете Онлайн

Prestigio MultiPad

 

Prestigio представя официално семейството таблети MultiPad

Марката въвежда собствен потребителски интерфейс за по-удобна навигация

 

София, България – Производителят на IT продукти с лайфстайл дизайн Prestigio представя новата продуктова фамилия таблети PrestigioMultiPad. Моделите на марката работят с операционната система Android и са разпределени в три продуктови серии: MultiPad Серия 3, Серия 5 и Серия 7. Те попадат в различни ценови категории и са насочени към различен тип потребители. Таблетите са специално разработени с фокус върху елегантния дизайн и олекотения корпус за максимална мобилност. Операционната система позволява голяма гъвкавост за персонализиране на модела, а предварително инсталирания пакет Office Suite Pro ще даде на бизнес-потребителите по-висока производителност,  осигурявайки достъп до файлове създадени в Microsoft Office 2003/2007 и 2010.

 

Prestigio MultiPad

“Продуктовото семейство Prestigio MultiPad представлява стратегическо допълнение към нашето портфолио от мобилни устройства като GPS навигациите GeoVision и четците на електронни книги. Марката ни вече предлага пълна гама продукти за модерните потребители, които пътуват все по-често. Стараем се да запазим оригиналния дизайн и усещане на всички наши продукти, което се вижда и във фамилията MultiPad.”, коментира Юрий Антошкин, Оперативен директор на Prestigio.

С новите таблети Prestigio въвежда собствен потребителски интерфейс, който прави дизайна на работния плот много по-интуитивен и лесен за използване. Той е наличен само във високия клас таблети от Серия 7. Интерфейсът се състои от 4 части, като в горната половина на екрана приложенията са групирани в категориите “LIFE”, “BUSINESS” и “ENTERTAINMENT”. С едно натискане на икона в категорията потребителят получава директен достъп до всички приложения от този раздел: ако искате да видите всички инсталирани игри, например, трябва само да натиснете иконата “Games” в категория ENTERTAINMENT. Под иконите се намира поле с информация за температурните условия, RSS фийд и часовник с аларма и хронометър. В горния ляв и десен ъгъл потребителят вижда съответно кратко ръководство за ползване и директна връзка към Appslib, онлайн портал с повече от 30 000 приложения за устройства с Android.

Prestigio MultiPad

 Трите серии MultiPad са насочени към различен тип потребители. Серия 3 и първия й модел с 8,4-инчов екран предлагат ключови възможности, които ще са достатъчни за начинаещи потребители, които се интересуват от мултимедийни възможности и бърз достъп до интернет през WiFi. MultiPad серия 5 предлага по-разширени функционалности и възможности за свързаност и е насочена към тези, които търсят добро решение за ежедневни дейности. В серията са представени два модела, със 7-инчов и 10-инчов екран. Серия 7 е решение за потребители с високи изисквания и сериозен интерес към новите технологии. Моделите отново са със 7 и 10-инчов дисплей. MultiPad серия 7 използва WiFi и Bluetooth свързаност, а мултитъч екранът с висока резолюция дава кристално ясна картина. Графичните възможности поддържат дори 3D гейминг. Моделите представляват едни от най-леките и тънки (корпус 12мм) Android-базирани таблети на пазара с тегло 300 и 400 грама.

Prestigio MultiPadDownload links::