Prestigio Solutions

Prestigio Solutions анонсира новия таблет Virtuoso PSTA101 – дигитален спътник за бизнес и образование

Изработен с прецизност и внимание към всеки детайл, таблетът Virtuoso PSTA101 поставя нов стандарт в сферата на технологиите. Отличаващ се с висококачествен алуминиев заден панел, той демонстрира стил и модерен дизайн.

Таблетът Virtuoso PSTA101 със своята гъвкавост и преносимост може да се използва за повишаване на производителността и подобряване на ангажираността на клиентите. Може да намери приложение за управляване на резервации за зали за срещи, за обслужвате на клиенти в магазини или да представяте персонализирани оферти, продуктови препоръки и ангажиращо мултимедийно съдържание.

За бизнес професионалистите този таблет предлага безпроблемни възможности за многозадачност и достъп до широк набор от предварително инсталирани приложения. Неговата производителност гарантира, че можете да се справите със задачите си без никакво забавяне. А издръжливата батерия ви дава възможности за бързо зареждане и ви гарантира, че можете да останете продуктивни през целия ден, без да се притеснявате.

За студенти и преподаватели таблетът Virtuoso PSTA101 предлага изобилие от интерактивно съдържание и приложения за развиване на умения, които правят ученето приятно и ангажиращо. С над 1300 3D сцени, 100+ образователни видеоклипа, аудио файлове и работни листове, учениците могат да изследват свят от знания на една ръка разстояние.

Таблетът PSTA101 е устройство, което съчетава стил и практичност. Независимо дали сте бизнес професионалист или студент, този таблет е създаден, за да отговори на вашите нужди и надхвърля всички очаквания. Изпробвайте следващото ниво на съвършенство с Virtuoso PSTA101.