Prestigio представя нов мощен компютър под формата на таблет с Windows 8.1 и Windows 8.1 Pro.

Prestigio Visconte

Купете онлайн

 

Prestigio, бързо развиваща се и добре установена марка известна в 75 държави, представи своят 64 битов таблет, който e с последните Intel и Windows 8.1 технологии. Една от основните цели при проектирането на таблета е да открие нови възможности за образователните технологии и да подпомогне малкия и среден бизнес.

Серията таблети Prestigio Visconte е една от първите, които използват новите Intel® Celeron® Dual-Core 64-битови процесори с 1.64 GHz с до 2 пъти по-висока производителност и 3 пъти по-добра видео обработка от предишния клас процесори Intel Atom. Таблетите са ориентирани към активните потребители , които търсят многофункционален продукт за работа и забавление в движение. Prestigio Visconte има резолюция 1200х800, до 64GB вградена памет, модели с Windows 8.1 и Windows 8.1 Pro и се предлагат варианти с Wi-Fi и/или 3G.

Сергей Костевич, CEO на ASBIS и Prestigio, коментира: „Prestigio Visconte е поредната крачка в сътрудничеството между бизнеса и образованието, която открива редица нови възможности и решения, заедно с Prestigio MultiBoards (Многофункционални компютри с multitouch екрани)“

Prestigio Visconte с Windows 8.1 се продава с безплатен за потребителите Microsoft Office Home & Student 2013.

Интуитивният дизайн на таблета позволява прецизна работа с докосване, стилуси, мишки и клавиатури, за да работи с лекота с програми като: Word, Excel, PowerPoint и One Note. Благодарение на връзката между Office и SkyDrive, документи и персонални настройки ще са на разположение навсякъде.

Потребителите, които изберат новия таблет на Prestigio, ще се възползват от обновени функции като: нов Lock Screen, People, Photos, Mail, Calendar, Skype, както и SkyDrive.

За по-професионално ориентираните потребители, Windows 8.1 Pro осигурява стабилността за работа в бизнес среди, достъпът до фирмени данни и функции като: автоматична VPN връзка и Работни Папки (Work Folders). В допълнение тази версия на таблетът е съвместим с широк набор от програми и периферни устройства като принтери, скенери, камери и други. Освен това, има опция за Prestigio Bluetooth клавиатура с тъчпад, която може да се използва за стойка при четене и гледане.

Таблетът предлага истинска мобилност: Цял ден работа с еднократно зареждане на батерията и моментална връзка към интернет чрез Wi-Fi или 3G със скорост до 21 Mbps. Проектиран да бъде достатъчно удобен и лек, Prestigio Visconte е по-тънък от 1см. , тежи само 550g и има две разцветки: сребърно-бяло и тъмно-синьо. Многофункционалният таблет е удобен за вкъщи, за работа или на път. Вътрешната памет е 32GB или 64GB и има възможност да се постави допълнителна mSD карта с до 64GB памет.

Повече информация за Prestigio Visconte ще намерите на: www.prestigio.com