Наградите на Breakthrough по достойнство оцениха изключителните възможности на AIRI

Pure Storage AIRI® платформата е номинирана за “най-добро AI решение” на големите наградите Breakthrough за 2021г

AI Breakthrough, водеща организация за пазарно проучване, която прави оценка на най-добрите компании, технологии и продукти на световния пазар за изкуствен интелект, обяви, че Pure Storage® е избран за победител и награден за „Най – добро AI решение за съхранение на данни“ в четвъртото поредно раздаване на наградите Breakthrough, със своето инфраструктурно решение AIRI®.

Захранвана от унифицираната платформа за съхранение на файлове и обекти FlashBlade®, AIRI предлага на организациите проста и гъвкава инфраструктура, за да отговори на изискванията на AI. AIRI гъвкаво се адаптира към бизнес търсенето, тъй като моделите на AI преминават от прототипиране към внедряване, с една универсална AI система, която предлага ресурси с подходящ размер за всяко работно натоварване и консолидирана AI инфраструктура.

Системите  NVIDIA® DGX A100™ и FlashBlade платформата в рамките на AIRI заменят производителността на раковете от наследени технологии, предлагайки по голям суперкомпютър за всяка инициатива с AI. AIRI предлага (GPUs), scale-out flash технолигии и Remote Direct Memory Access (RDMA) фабрики, който преместват големи данни.

“Сложността на наследените решения пречи на предприятията да преминат към новата ера на AI “, каза Ейми Фаулър, вицепрезидент на стратегията и решенията за FlashBlade в Pure Storage. „AIRI предлага модерна платформа, подходяща за уникалните изисквания на анализ, обучение и интерфейс. Ние сме изключително горди да получим тази награда за AI през 2021 г. като признание за нашия иновативен подход, докато се стремим да превърнем първата инфраструктура на AI в реалност."

За повече информация>>

 

За допълнителни запитвания и информация на: purestorage@asbis.bg

BDM PureStorage, Enterprises Storage – Мариян Стоицев

АСБИС България тел: +359 888 30 20 06