С Pure Fusion и FlashArray//XL

Вашата мощност, вашият облак: Предоставяне на най-доброто решение за съхранение на данни на пазара днес

Мащаб. Какво означава това за повечето организации? За мнозина това означава способността да поддържат най-големите, най-натоварващите приложения. За други това означава да можете да поддържате почти неограничен брой данни и потребители. И в двата случая определението е правилно. Мащабът означава да можете да поддържате всички нужди на съвременния бизнес – както за увеличаване, така и за мащабиране.

Тези нужди исторически са били задоволени с масиви, множество от сторидж системи, които изискват скъпи грижи и управление. Междувременно мащабирането, базирано на облак, нараства агресивно поради лекотата на самообслужване. Как можете да осигурите мащабируемо, самостоятелно управлявано изживяване на облака и нуждите от мащабиране за значителна консолидация на работното натоварване и работещи приложения — като същевременно не струва на вашата компания цяло състояние?

Днес Pure обявява платформата от следващо поколение в предоставянето на този безпроблемен синхрон от мащабиране и разширяване, надграждайки опита на облака и доставяни навсякъде, където имате нужда – дори зад защитната стена.

Като най-новият член на нашето семейство FlashArray™, FlashArray//XL осигурява производителност от следващо ниво в мащаб в платформа за съхранение с висок капацитет, шаси 5U, който е създаден за устойчивост.

С FlashArray//XL получавате производителност, за да поддържате вашите приложения „голям звяр“ и мащабиране, за да консолидирате работните натоварвания на по-малко масиви, като същевременно имате място за растеж. Както всички системи FlashArray, той включва пълни услуги за корпоративни данни, вградени без допълнително заплащане – включително винаги включена защита на данните, която е подходяща за заплахи за рансъмуер, и подобен на облак модел за бързо и лесно внедряване на нови приложения. FlashArray//XL не само увеличава спектъра на производителност, но и оптимизира заеманото прострванство в ИТ шкафа, осигурявайки до 20% по-висока ефективност от FlashArray//X. Водещи в индустрията алгоритми за дедубликация и компресиране, комбинирани с подобрената плътност на FlashArray//XL, позволяват огромни спестявания на пространство, енергия и охлаждане, както никога досега. Една от ключовите технологии, които позволяват производителност и уплътняване на пространството в сървърния шкаф, е нашата патентована технология: DFMD. Това е модул DirectFlash® с разпределена енергонезависима RAM памет. Първо в индустрията, ние преместихме всички физически NVRAM на самите устройства, позволявайки по-високи нива на производителност и мащаб. Освен това, цялото това спестено място позволява повече устройства в шасито, поддържайки до 40 DirectFlash устройства (96, когато се разширят с помощта на разширение DirectShelf). FlashArray//XL разширява нашето най-продавано семейство FlashArray за съхранение, за да се справи с по-взискателни натоварвания с по-висока производителност, по-голям капацитет и още по-голяма устойчивост. Когато FlashArray//C е оптимизиран за капацитет и FlashArray//X е оптимизиран за производителност, FlashArray//XL е оптимизиран за производителност в мащаб. Това означава латентност до 150 µs, пропускателна способност до 36 GB/sec и до 70% повишаване на производителността спрямо нашия //X90.

 

Ние предлагаме два модела: FlashArray//XL130, осигуряващи производителност и капацитет, които са значителна стъпка напред от нашия //X90, и по-големия FlashArray//XL170 за вашите най-ефективни приложения и най-добрата консолидация на работното натоварване. Помислете за масивни бази данни на SAP и десетки хиляди работни натоварвания на VM!

Последните резултати от един от нашите клиенти, които започнаха да го използват, показаха изключителни резултати в работата. Използвайки комбинация от съотношения четене към запис, те измерват средно 70% увеличение на IOPS с FlashArray//XL170 (над //X90). С миксимум за запис 50:50, те също наблюдаваха пикови увеличения на IOPS от почти 80%.

Само преди няколко седмици Pure Storage обявиха и голяма иновация, Pure Fusion™. Pure Fusion носи облачния оперативен модел навсякъде, като предоставя на крайните потребители и разработчиците достъп при поискване до ресурсите за съхранение, от които се нуждаят. Той също така автоматизира сложни и ръчни задачи като разпределяне на работното натоварване, мобилност и повторно балансиране. Днес направихме още една важна стъпка в нашето пътуване, като официално открихме нашата програма за ранен достъп до Pure Fusion.

 Чрез FlashArray//XL и Pure Fusion, Pure вече може да предложи несравнимо увеличение и мащабиране заедно. Нашият нов флагман FlashArray, FlashArray//XL, осигурява скоростта и мащаба, които изискват високопроизводителните приложения, съчетан с гъвкавостта на облака и безграничната скала Pure Fusion. Накратко, това означава да ви даде конкурентно предимство, за да правите по-бързо иновации и да спестите място и високата цена на традиционното съхранение на данни. И най-важното е че, това означава да мислим за съхранението на данни като самообслужващ се ресурс при поискване, структуриран като съхранение и като код. Представете си какво бихте могли да направите, ако можете просто да мащабирате към безкрайните нужди на вашата организация и вашите клиенти с едно натискане на бутон и да внедрите нови иновации без ръчна работа. Хардуер, управляван като софтуер. Pure Storage наскоро наблегна на своите софтуерни идентификационни данни и фокус, но //XL моделите показват, че неговите собствени хардуерни корени процъфтяват. Коментирайки новите модели, международният технически директор на Pure Алекс МакМълън каза: „Екипът на хардуера все още е безмилостно отличен в това, което правят.“ В заключение Pure споделят че, това е значително подобрен хардуер — по отношение на изчислителната производителност, капацитета и пропускателната способност. //XL130 и 170, подобно на //X90, имат латентност до 150 μs и Pure Storage препоръчват, че са много подходящи да се използват за най-взискателните, критични за компанията работни натоварвания, като например такива, използващи SAP/HANA, Oracle, SQL Server и VMware.

За допълнителни запитвания и информация на: purestorage@asbis.bg

BDM PureStorage, Enterprises Storage – Мариян Стоицев

АСБИС България

тел: +359 888 30 20 06