ASBIS България стартира дистрибуцията на геймърски лаптопи с марка Razer

АСБИС, водещ дистрибутор и собственик на марки за компютърна периферия и мобилни аксесоари, разшири сътрудничеството си с Razer, глобална лайфстайл марка за геймъри. Със серията Razer Blade потребителите имат безпрецедентен достъп до най-новите гейминг технологии и авангардна производителност, което им позволява да изживеят безпроблемен гейминг или дизайн в движение. Тази серия предоставя на геймърите и дизайнерите мощна, надеждна и ефективна платформа за тяхната работа.

Преносимите компютри са оборудвани с новите графични процесори за лаптоп NVIDIA® GeForce RTX™ от последна серия, което прави Blades по-добри от всякога, сега се доставят с Windows 11. Изцяло новите Razer Blade геймърски лаптопи вече включват и новаторска DDR5 памет, осигуряваща невероятни скорости до 4800MHz, увеличение на честотата с до 50% в сравнение с предишното поколение.

„Серията Razer Blade продължава да бъде един от най-добрите лаптопи за гейминг, като осигурява производителността на настолен компютър в движение“, казват от  бизнес отдела на Razer Systems. „Освен това, ние (Razer) даваме възможност на хората от креативната индустрия да работят навсякъде с великолепни дисплеи, налични NVIDIA Studio драйвери и до 14-ядрени процесори. Потребителите ще имат възможността да изберат всеки модел или конфигурация, която най-добре отговаря на техните нужди за игри или дизайн, като същевременно получават най-новите и най-добрите технологии за графика, памет и обработка на данни“.