Осигурете си място на годишната среща на BlackBerry

Регистрацията е отворена за BlackBerry Security Summit 2021

Организирана за втора поредна година, Security Summit ще събере експерти от индустрията и лидери от цял свят, за да предложи комбинация от сесии на живо и OnDemand, чатове и интерактивни разговори по теми, вариращи от иновациите в киберсигурността и най – добрите практики, превенция-първа сигурност, управление на крайни точки, изкуствен интелект, машинно обучение, както и Internet of Things (IoT) и диференциация.

 

October 13, 2021 

Register now!

Ще се състои в сряда, 13 октомври,свободен достъп. Програмата ще включва завладяващи ключови теми с ръководители на BlackBerry, демонстрации на продукти и практически сесии, с различни казуси на клиенти и разговори с екипа на BlackBerry Research & Intelligence, както и допълнителни дейности, предназначени да ангажират и да задълбочат разбирането на участниците за киберсигурността и технологиите на IoT.

Главният изпълнителен директор на BlackBerry, Джон Чен, ще открие събитието, обсъждайки ангажимента на компанията към иновациите и новостите на индустрията за сигурност. След него ще говорят президента и генерален мениджър на бизнес развитието на BlackBerry IoT, Матиас Ериксон и президент на BlackBerry, както и главен оперативен директор и временно изпълняващ длъжността генерален мениджър на бизнес звеното за киберсигурност, Том Екобачи, като всеки ще говори за тенденциите, оформящи съответните им индустрии и визията за стратегическата насока на BlackBerry.

„Независимо дали става въпрос за юридически науки или науки за живота, търговия на дребно или железопътни линии, водещите световни компании трансформират своите индустрии с BlackBerry“, каза Марк Уилсън, главен маркетинг директор на BlackBerry. „Нашата все по-популярна среща на върха по сигурността позволява на посетителите да чуят някои от най -ярките умове в областта на киберсигурността и технологиите, цял набор от горещи проблеми, които променят света такъв, какъвто го познаваме. Убедени сме, че присъстващите ще се отдалечат с нови познания за това как могат да защитят своя бизнес, крайни точки и хора, за да могат да развиват и разширяват собствения си бизнес. Очакваме с нетърпение да споделим и да си сътрудничим с посетителите през октомври тази година."