Seagate представи серия от най-бързи, най-ефикасни и с най-голям капацитет дискове

Купете онлайн

Seagate представи Cheetah Enterprise Drives – най-бързите, най-ефикасните и с най-голям капацитет. Дисковете са специално създаден за бизнеса.

Seagate (NASDAQ: STX) днес анонсира, че започва разпространението по дистрибуторските канали на Cheetah® 15K.7 ентърпрайз дискове. С високата производителност,голям капацитет  Cheetah 15K.7 drive е идеален за сървъри или сториджи. С Cheetah 15K.7 хард диск, Seagate представя първия в индустрията 15K-rpm диск с 600GB капацитет, като предлага и записи от 1.6 милиона часа MTBF.

Cheetah 15K.7 е наличен с последните 6Gb/s SAS или 4Gb/s FC интерфейси, като включва и Seagate PowerTrim™ технология, която динамично редуцира консумацията на енергия. Всичко това ползволява на системните интегратори да предоставят нискобюджетни,  multi-drive сървъри и сторидж системи, правейки Cheetah 15K.7 перфектното решение, какот за малкия и среден бизнес, така и за големите корпоративни клиенти.

 

“Клиентите на Bell Micro продължават да искат по-големи капацитети и производителност за техните сървъри и сторидж системи, но много от тях се фокусират и върху това да намерят начини за намалят тоталната себестойност на собствеността (TCO) или лесно да интегрират новите решения, използвайки съществуващите платформи,” каза Джо Казинс, вицепрезидент на Маркетинг в Bell Microproducts. “Ние с удоволствие представяме Seagate® Cheetah® 15K.7 линия, която отгоаря на всички тези нужди. За потребителите, които търсят най-напредналата технология, за да създадат нови премиум системи,  Cheetah® 15K.7 доставя ниско TCO и е с лесна интеграция за всеки бизнес.”

Cheetah хард дискове са стандартни за същестуващите ентърпайз системи.

за повече информация за Cheetah 15K.7 , посетете Seagate’s Cheetah product page.

За Seagate
Seagate е световен лидер в производството на хард дискове и сторидж решения. Научете повече  
http://www.seagate.com