Seagate представя Guardian - новата серия специализирани вътрешни дискове

Серия специализирани дискове Guardian

BUY ONLINE

The Guardian series of Seagate internal drives

  • BarraCuda за работа и игри

  • IronWolf  за NAS и RAID

  • SkyHawk за видеонаблюдение

Серията вътрешни дискове Guardian е проектирана и оптимизирана за съхраняване, достъпване и максимално използване на вашите данни. Забравете ограничените капацитети, ниската скорост и посредственото представяне!

BARRACUDA СЕ ЗАВРЪЩА!

Бързи и подходящи за различни цели, дисковете BarraCuda са с най-големите капацитети в индустрията, както за настолни, така и за мобилни компютри. С обеми до 10TB и 7200 RPM, BarraCuda Pro осигуряват още по-висока скорост, докато swirepata FireCuda e идеалният избор за геймърите и ентусиастите.

 

IRONWOLF – СКОРОСТ ЗА NAS & RAID

Здрави, готови за работа и за бързо увеличване на капацитета, IronWolf са основата на ефективните NAS и RAID сторидж решения. Серията IronWolf отговаря безусловно на всички нужди от повече сторидж, предлагайки добре проектирани и оптимизирани за конкретни цели продукти

 

SKYHAWK – ВИНАГИ БДИТЕЛНИ

Проектирани за най-тежка работа, дисковете могат да издържат до 180ТВ/г. Налична е пълна гама модели – за домашни потребители, за малкия и среден бизнес, както и за професионалистите в сферата на видеонаблюдението. Съхраняват до 10,000 часа HD видео от максимум 64 камери. .

 

Свалете продуктовия каталог от тук