Barracuda XT ® Desktop съчетава най-високият 3ТВ за съхранение на данни и представяне от най-висок клас.

BUY ONLINE

Seagate Barracuda XT 3TB hard drive for desktop PCs

 

Barracuda XT ® Desktop съчетава най-високият 3ТВ за съхранение на данни и представяне от най-висок клас.

Scotts Valley, Калифорния. – 1 март 2011 г.

Seagate (NASDAQ: STX) започна доставката на най-лесните за инсталиране  3TB десктоп дискове, Barracuda ® XT. Този хард диск елиминира необходимостта от закупуване на допълнителен хардуер или софтуер, с който да преодолеете бариерата на 2TB.

Твърдите дискове Barracuda XT предлагат най-големият капацитет за  домашни или сървърни работни станции. Този модел дискове на Seagate са изключително надеждни, подходящи за редактиране и създаване на видео материал с висока резолюция, както и за настолни компютри за игри, изискващи висока производителност.

Хард дисковете Barracuda XT разполагат с безплатен софтуер Seagate DiscWizard ™, с който преодолявате проблема с PC BIOS драйвери и по-стари операционни системи като Windows XP, коитоне позволяват използването на хард диск с капацитет над 2.1TB

DiscWizard софтуерът  конфигурира операционната система и драйверите на устройствата , за да се достигне пълния капацитет от 3TB за съхранение в системите, използващи Windows XP и PC BIOS, както и на компютри оборудвани с по-нови версии на Windows или UEFI BIOS. Новият софтуер DiscWizard е достъпен абсолютно безплатно на www.seagate.com/beyond-2TB.

Дейв Мозли, изпълнителен вицепрезидент, продажби, маркетинг и обслужване на клиенти, сподели: "В Seagate категорично сме фокусирани да предоставим производителност, капацитет и иновации, гарантиращи безпроблемен технологичен преход на нашите клиенти. Твърдите дискове  Barracuda ® XT въплъщават нашия ангажимент да осигурим  на крайните потребители и производителите на компютри най-модерните решения за съхранение на електронни данни."

Barracuda XT съчетава 64MB кеш, който оптимизира производителността в интензивни приложения като PC игрите и редактирането на видео и интерфейс  SATA 6Gb / S. Това е 3TB, 3.5-инчов диск с 7200RPM и с  най-високия капацитет, достатъчно за  съхранение на много видео, игри, снимки и файлове.

### За Seagate
Seagate е световен лидер в областта на твърдите дискове и решения за съхранение на електронни данни. Научете повече на http://www.seagate.com