Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването

Вижте бъдещето на GTC 2024: Дженсън Хуанг от NVIDIA ще разкрие най-новото в областта на ускорените изчисления, генеративния изкуствен интелект и роботиката

NVIDIA ще бъде домакин на конференцията GTC 2024 в Конгресния център на Сан Хосе от 18 до 21 март. Очаква се повече от 300 000 души да се регистрират, за да присъстват лично или виртуално.

Основателят и главен изпълнителен директор на NVIDIA Дженсън Хуанг ще произнесе реч от SAP Center в понеделник, 18 март, в 13:00 часа тихоокеанско време. Ще бъде предавано на живо и ще бъде достъпно при поискване. Не е необходима регистрация, за да чуете речта онлайн.

Откакто Huang за първи път обърна внимание на машинното обучение в своята реч на GTC от 2014 г., NVIDIA е в челните редици на AI революцията. Платформите на компанията изиграха решаваща роля за активирането на AI в множество области, включително големи езикови модели, биология, киберсигурност, центрове за данни и облачни изчисления, разговорен AI, мрежи, физика, роботика и квантови, научни и периферни изчисления.

900-те сесии на събитието и над 300 изложители ще покажат как организациите внедряват платформи на NVIDIA, за да постигнат забележителни пробиви в индустрии, включително аерокосмическата индустрия, селското стопанство, автомобилостроенето и транспорта, облачните услуги, финансовите услуги, здравеопазването и науките за живота, производството, търговия на дребно и телекомуникации.

“Генеративният AI е вече в центъра на сцената – правителства, индустрии и организации се стремят да използват максимално трансформиращите му способности,” сподели Huang. “GTC се превърна в най-значимата конференция за изкуствен интелект в света, защото цялата екосистема е там, за да споделя знания и да подобрява състоянието на техниката. Присъединете се към нас.”