Speedlink – проправя път с дронове

Speedlink – проправя път с дронове на българския пазар

Производителят зад марката Speedlink е глобалната компания Jöllenbeck GmbH. Основана през 1974г., компанията има дългогодишна традиция и невероятен опит в производството на периферия. Тя работи в този сектор с огромна енергия и творчество.

 Разработването на продукти на Speedlink е отворено за иновации и се наблюдават тенденции с бързи темпoве на развитие на пазара, изискващи голямо внимание и максимална гъвкавост. Постоянният мониторинг – от разработването и производството до представянето на пазара – гарантира изключителното качество на продуктите и е в основата на непрекъснатия успех на компанията. Днес Speedlink може да се намери в над 30 страни на четири континента, както и вече на склад в Асбис България.

Продуктовото портфолио включва компютърни и мобилни аксесоари, както и гейминг периферия, конзоли, умен дом – видео наблюдение и разбира се най-новото попълнение в портфолиото – дронове.

Дроновете, които произвежда Speedlink са насочен към масовия потребител и не толкова за професионални цели.

 Те могат да бъдат използвани при управление на бързи състезания и препятствия. Това, че са много леки ги прави невероятно гъвкави, жироскопът им осигурява същевременно стабилност навсякъде, където го използвате. Настройката за препятствията и интегрираните функции за завъртане гарантират вашето летящо забавление.

                                                                      

Преди всичко, Speedlink съчетава съвременни технологии с качествен дизайн и изключителна функционалност.