Многофункционалността и широчината на Ultra

Supermicro представя най-универсалното портфолио от базирани на AMD EPYC ™ 7003 системи, осигуряващи световен рекорд – 36% подобрение – за най-критичните натоварвания в днешно време

Сан Хосе, Калифорния, 15 март 2021 г. – Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), глобален лидер в корпоративните изчисления, съхранение, мрежови решения и зелени компютърни технологии, обявява наличието на най-пълната гама от сървъри поддържаща процесорите AMD EPYC ™ 7003 от серията в индустрията днес. SuperBlade на Supermicro постигна до 36% подобрение от 2-ро до 3-то поколение на AMD EPYC CPU1, което е значителен тласък за задоволяване на натоварванията.

Линията Supermicro A + включва сървъри, които включват системни решения с едно и две гнезда, предназначени да намалят времето за постигане на резултати и да доведат до по-добри бизнес решения. Например, наскоро обявеният нов 2U 2-node multi-GPU сървър е перфектната платформа за видео стрийминг, игри в облак от висок клас и безброй приложения за социални мрежи. Той има водеща на пазара гъвкавост на системата и спестяването на разходи ще осигури непрекъсната производителност. С иновативни сървърни дизайни, които намаляват необходимата мощност, като същевременно водят индустрията по производителност, Supermicro проправя пътя с оптимизирани за приложения сървъри, позволявайки на съвременния бизнес да намали разходите и да подобри потребителския опит.

Новите процесори от трето поколение AMD EPYC 7003 са проектирани с ядрото "Zen3", което осигурява до 19% повече инструкции на цикъл2 от предишното поколение и съдържа до 64 ядра на гнездо за изключителна производителност при популярни бенчмаркове и реални работни натоварвания. Новите системи от Supermicro включват гама от изчислителни системи и системи за съхранение, предназначени за много от най-взискателните приложения, за внедряване на AI, HPC, Enterprise и Cloud.

Новата продуктова гама A + с процесори AMD EPYC от серия 7003 помага на водещите предприятия да намалят времето до решение за широк спектър от приложения, да добавят подобрени функции за сигурност и да позволят всички работни натоварвания да се изпълняват в облака, в предварително или частен облак Supermicro е сертифицирала много решения и референтни архитектури, които позволяват на организациите да получат поглед от техните данни по-бързо от всякога с лесно внедряване. Тези решения включват: AI / ML / DL извод за обучение, оптимизирани за натоварване, сертифицирани сървъри, HCI / SDI или софтуерно дефинирано хранилище като VMWare vSAN, RedHat CEPH и Weka.IO. Управлението на данни като Oracle 19c, Apache Hadoop и Cassandra и HPC оптимизиране на приложения като Ansys Fluent, OpenFOAM и WRF показват повишена производителност.

Изтеглете A+ Server Solution>>