Ryzen 9000 Series - AMD

НАДМИНЕТЕ ОБИЧАЙНОТО, ИГРАЙТЕ НА НОВО НИВО!

Серия процесори AMD Ryzen™ 9000

 

Мощност от следващо ниво, игри от следващо ниво

Разбийте всяко препятствие, което стои между вас и победата, със суровата мощност и производителност на процесорите AMD Ryzen™ 9000. Нашата технология „Zen 5“ се развива паралелно с вашите нужди, за да ставате по-големи днес и утре. С до 16 ядра и 32 нишки, нашата доказана платформа прави възможностите ви за високопроизводителни игри неограничени.

Бунтът започва от тук

Kavete игрово представяне. Процесорите от серия AMD Ryzen™ 9000 ви дават силата да вдигнете нивото и осигуряват невероятно изживяване за игри, стрийминг, създаване на съдържание и всички върхове, които искате да покорите. С функции като технологията AMD EXPO™1 за овърклокване на паметта с едно докосване можете да играете с ултра-високата производителност, налична на компютър, и да спечелите повече слава.  

Надеждна издръжливост за следващата ви мисия

Бъдещето на игрите е ваше с най-модерния компютър, който може да расте с вас. Процесорите от серията AMD Ryzen™ 9000 са готови за бъдещето със светкавично бързи скорости на DDR5 памет и удивителна честотна лента с PCIe® 5.0. Нещо повече, само AMD обещава години надграждане, за да можете да се възползвате максимално от своята AM5 платформа. Подгответе се, защото с процесорите AMD Ryzen™ ви очакват множество победи.

Готов за AI, предназначен за величие

Отключете пълния потенциал на вашия компютър с готови за AI процесори AMD Ryzen™. Отведете скоростта на игрите до всеки елемент от вашето оборудване с вградено AI ускорение и подобрени AI възможности за продуктивност и създаване на съдържание. Искате ли да заредите подобренията на AI? Комбинирайте процесорите от серия AMD Ryzen™ 9000 с графични карти от серия Radeon™ RX 7000, за да изпитате най-добрата производителност.

Овърклокването и/или намаляването на напрежението на AMD процесори и памет, включително без ограничение, промяна на тактовите честоти/умножители или тайминга/напрежението на паметта, за работа извън публикуваните спецификации на AMD ще анулира всяка приложима гаранция за продукти на AMD, дори когато е активирана чрез хардуер и/или софтуер на AMD . Това също може да анулира гаранциите, предлагани от производителя или търговеца на системата. Потребителите поемат всички рискове и отговорности, които могат да възникнат от овърклокване/намаляване на напрежението на AMD процесорите, включително, без ограничение, повреда на хардуера, намалена производителност на системата и/или загуба на данни, повреда или уязвимост. GD-106.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Всички права запазени. AMD, логото AMD Arrow, Radeon, Ryzen и техни комбинации са търговски марки на Advanced Micro Devices, Inc. Други имена на продукти, използвани в тази публикация, са само за идентифициране и може да са търговски марки на съответните им собственици.