Transcend представя DDR3 модули с термални сензори

КУПЕТЕ

Transcend Information, Inc. (Transcend®), световен лидер в сторидж и мултимедийни продукти, представи нова линия от сървърни DDR3 ECC DIMM и Registered DIMM премиум памети с термални сензори. Тази напреднала технология ще подобри ефикасността, надеждността и стабилността на системите, правейки ги идеалното решение за сървъри и работни станции.  

Transcend Unveils Thermal Sensor Equipped DDR3 Memory ModulesЗа  high-end системите, в които постоянно има процеси, огромния обем данни без прекъсване при експлоатационни условия, регулиране на скоростта на процесора и други различни техники, за да се предотврати прегряването стават все по-важни. С цел да осигури повишена ефективност, Transcend сега предлага сървърния клас DDR3 модули, които са оборудвани с напреднали топлинне сензое. Това позволява чипсетите на дъното да следят за точната температура на всеки модул памет и да регулират паметта и натоварването, осигурявайки възможно най-добрата системна производителност, като в същото време предпазват DRAM модулите от потенциален срив и компроментирана стабилност на системата. 
DDR3 модулите на Transcend включватECC DIMMs и Registered DIMMs едновременно на 1333MHz и1066MHz версии, като всички отговарят на JEDEC стандартите(the Joint Electron Device Engineering Council). В допълнение, тези модули са създадени с определени спецификации с най-висококачествени DRAM чипове и компоненти. Всеки Transcend модул минава през множество тестове, за да осигури възможно най-добра производителност и е с доживотна гаранция.