АСБИС

НОВО от Ubiquiti – “Enterprise Fortress Gateway” – Променя фундаменталните норми за мрежова сигурност и производителност

Download data sheet

UniFi Enterprise Fortress Gateway.pdf

EFG идва зареден с много функционалности за Advanced Next-Gen Firewall, осигурявайки максимална сигурност и висока надеждност на мрежата.

Stateful, Application-Aware Firewall – устройството ви позволява да внедрите дори и най-сложните политики за сигурност във вашата мрежа. EFG ви дава възможност да сегментирате мрежата, изолирате устройства, филтрирате приложения чрез лесни за иплементация конфигурации, в това число и да правите VLAN изолация, изолация на отделни устройства, блокиране на определени приложения и много други.

Максимално надеждна мрежа – устройството разполага с възможност за балансиране на трафика през повече от един WAN порт, “Hot-swappable” резервирано захранване, поддръжка на Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP). В допълнение, EFG разполага и с възможност за създаване на стек от две Cloud Gateway устройства, като по този начин се осигурява “hot spare” в Active/Passive с възможност за “Automatic Failover” в случай на отпадане на основното.

Детайлни репорти – EFG идва с UniFi софтуер, който му позволява да осигури подробен анализ и наблюдение върху логовете на мрежовия трафик, вкл. SSL Inspection на криптирания. Устройството поддържа възможност за съхранение и обработка на логовете от сесиите на устройствата, откриване на проблеми със сигурността, промени по настройките, администраторски сесии, и много други критични събития в една мрежа. 

Защита срещу 0-Day атаки – EFG идва зареден с огромна база от сигнатури за сигурност, поддръжка на защита срещу ботове, зловредни IP адреси, защита от Malware, както и стабилна сигурност срещу най-новите заплахи.

Сигурен SD-WAN при много локации Secure Multi-Sit – устройството ви дава възможност да улесните начина по който създавате Site-To-Site VPN тунели и изграждате събнет мрежи с различни UniFi устройства, елиминирайки нуждата от сложни конфигурации или споделяне на “private keys”, като по този начин оптимизирате управлението на вашата мрежа и нейната свързаност.

Голяма производителност – EFG поддържа над 5 000 едновременни потребителски устройства, управлява над 500 UniFi точки за достъп и комутатори, осигурява рутиране на 12.5 Gbps с включен IDS/IPS, като по този начин предоставя ненадмината производителност дори и за най-натоварените мрежи.

Развълнувани сме да включим в нашето портфолио този толкова дълго очакван модел на Ubiquiti – Enterprise Fortress Gateway, като с това ние продължаваме да демонстрираме нашата отдаденост да доставяме най-авангардната технология на пазарите които обслужваме. Добавянето на EFG ни позволява да предложим едно надеждно, високопроизводително решение за справяне и с най-взискателните проекти сред нашите корпоративни клиенти и центрове за данни“ – сподели Vadem Ilyasov, Business Development Manager в АСБИС.

Повече информация за Enterprise Fortress Gateway може да намерите на https://www.asbis.com/vendors/ubiquiti или да се свържете с някой от нашите експерти в АСБИС.