По-малко тегло. По-добро представяне

fakeFCKRemovefakeFCKRemove

По-малко тегло. По-добро представяне

XPS™ 15z ви дава всичко, от което се нуждаете, в най-тънкия 15-инчов лаптоп в света. Лесният за използване софтуер Dell Stage осигурява бърз достъп до най-важните ви документи. С процесор Intel® Core™ i5 и i7 ще получите по-добри мултимедийни забавления и по-висока производителност.

Компютърът, който ви трябва, побран в лаптопа, който искате.

Елегантен дизайн
С шаси от анодизиран алуминий и семпла подсветка на клавиатурата XPS 15z съчетава класическо майсторство и модерен дизайн

Тънък и лек
Само 0.97 инча (24.68 мм) в най-широката си част, XPS 15z е най-тънкият 15-инчов лаптопа той е и много устойлив и лек.

Висока производителност
Новите по-бързи процесори Intel® Core™ i5 и i7 ви дават много повече възможности – изпълнение на повече дейности едновременно, зареждане на графично натоварващи игри и създаване на HD видео. XPS 15z е създаден за взискателните потребители.

Създайте своя собствен свят:
Редактирайте снимки и HD видео, играйте игри и подобрете онлайн изживяването си. Видео картата NVIDIA® GeForce® отваря напълно нов свят от възможности.


Лесен за ползване. Труден за копиране.

С „умни“ интуитивни настройки, XPS 15z е майстоска комбинация от дизайн и функционалност.

Целият свят е Сцена
XPS 15z използва софтуера Stage – интуитивен интерфейс, който запазва любимите ви снимки видеа и музика на един клик разстояние.

Приятно гледане
Лесно можете да обработите снимките си в софтуера Stage, след което да ги прегледате на яркия и контрастен 15.6-инчов дисплей.

Интуитивен и удобен
Ако в стаята е тъмно, осветената клавиатура на XPS 15z ви дава възможност да работите удобно по всяко време на денонощието.

Допълнете своето XPS изживяване

Покупката на вашия XPS 15z е само началото. Независимо от страстта и професията ви, ще намерите всичко необходимо, за да обогатите опита си с XPS на сайта Dell.com. Вдъхнете живот на идеите си с мултимедиен софтуер и се погрижете за инвестицията си с услугите, които могат да ви помогнат за съхранението на файлове и възстановяване при инциденти.

 

Допълнителна информация:

http://www.dell.com/us/p/xps-15z/pd.aspx